Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Υποψήφιος και πάλι δηλώνει ο Δήμαρχος Ασπροποτάμου Χ.Τριαντάφυλλος



Επιβεβαίωσε τις φήμες ο δήμαρχος Ασπροποτάμου κ. Χρήστος Τριαντάφυλλος, ο οποίος σε ερώτηση συντάκτη των "Ευρυτανικών Νέων" δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος σε δήμο της περιοχής που θα προκύψει μετά τις συνενώσεις. Μάλιστα, δήλωσε ότι ήδη έχει αρχίσει να αναζητά τους συνεργάτες που θα συμμετέχουν στην δημοτική του ομάδα. Ωστόσο, η τελική δημοτική ομάδα θα ολοκληρωθεί μόλις ανακοινωθούν οι νέοι δήμοι.

Ο κ. Τριαντάφυλλος, τάχθηκε κατά της νέας διοικητικής μεταρρύθμισης και τη μείωση των δήμων. Στη σύσκεψη, η οποία έγινε με πρωτοβουλία της ΤΕΔΚ ν. Ευρυτανίας με τη συμμετοχή όλων των δημάρχων του νομού για το πρόγραμμα "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ", δήλωσε κατά του νέου σχεδίου, αλλά ωστόσο δεν μπορεί να αποφύγει τις Κυβερνητικές αποφάσεις. Με μια ομάδα στενών του συνεργατών αποφάσισε να συνεχίσει την πορεία του στα δημοτικά πράγματα της περιοχής του Ασπροποτάμου.
Βέβαια, σύμφωνα με τη νέα διοικητική μεταρρύθμιση αναμένεται να συρρικνωθεί δραματικά ο αριθμός των δήμων της Δυτικής Ευρυτανίας, ενώ το πιθανότερο είναι να δημιουργηθεί μόνο ένας με την συνένωση των δήμων Φραγκίστας, Βίνιανης, Απεραντίων Αγράφων και Ασπροποτάμου. Ακόμη και σε αυτή την διευρυμένη γεωγραφικά περιοχή ο κ. Τριαντάφυλλος δηλώνει έτοιμος να κατέλθει υποψήφιος δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου