Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ!!!! ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Ο ........ ΠΡΩΤΟΣ!! Κατεβαίνει για δήμαρχος ο Τσιαμάκης


Κατεβαίνει για δήμαρχος ο Τσιαμάκης στο δήμο Απεραντίων. Το είχα διαβάσει πριν σχεδόν τέσσερις μήνες, αν θυμάμαι καλά, στα “Ευρυτανικά Νέα” (αρ. φυλ. 356-9/9/2009) που σε ρεπορτάζ με τίτλο “Τα βρόντηξε ο Τσιαμάκης” και με αφορμή ότι με δική του απόφαση αποσύρθηκε από τη λίστα του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρυτανία στις βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου, έγραφαν: “... η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει δύο βαθμούς, λέει συχνά ο ίδιος. Οι φήμες που τον θέλουν ενδιαφερόμενο και για την δημαρχία στο δήμο Απεραντίων, απέναντι μάλιστα από τον κ. Δημήτρη Τάτση έχουν βάση, λένε κάποιοι που υποστηρίζουν ότι μιλούν συχνά με τον πρώην βουλευτή. Βέβαια δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές έχουμε σε ένα χρόνο, ωστόσο ορισμένοι είναι ήδη έτοιμοι να συνεργαστούν με τον κ. Τσιαμάκη και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ανήκουν σε όλες τις δημοτικές ομάδες της περιοχής”. Απολύτως έγκυρο το ρεπορτάζ και μάλιστα πριν τέσσερις μήνες.

Γιατί τα γράφω αυτά; Γιατί μου έκανε εντύπωση που ο πρώην βουλευτής κατεβαίνει -αν δεν αλλάξει γνώμη- για δήμαρχος σε ένα δήμο που δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι μετά την εφαρμογή του νέου Καποδίστρια. Και μου κάνει εντύπωση που ένας πολιτικός -που διετέλεσε νομάρχης, βουλευτής, κ.λπ.- αποφασίζει τη μία να αποσυρθεί από την κεντρική πολιτική σκηνή στις εκλογές το 2009, αφού πρώτα έχασε το 2007 την έδρα του από τον Ηλία Καρανίκα, και την άλλη να “αυτοπεριοριστεί” ως πολιτικό ον, αποφασίζοντας να κατέλθει υποψήφιος στο δήμο του... τόπου καταγωγής του, την Σιβίστα Ευρυτανίας.


Πάντως στην περιοχή τα άλλα “άγρια θηρία” που τα “πρόσβαλε” όπως λένε με την αναφορά του ως “καθεστώς”, ακονίζουν τα μαχαίρια τους. Τα θύματα στο πεδίο της μάχης θα είναι πολλά, γιατί και ο Δημήτρης Τάτσης, που διοικεί το δήμο από το 1998, εδώ και 10 χρόνια(!), έχει δύναμη στην περιοχή και έχω την υποψία ότι θα πάρει και το “χρίσμα” από τη Νέα Δημοκρατία, αφού είναι πετυχημένος δήμαρχος, όπως λένε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου